Organisatie


Belangenbehartiger.nl is een juridisch adviesbureau dat is gespecialiseerd in gezondheidsrecht. Wij adviseren bijvoorbeeld bij problemen met het krijgen van de juiste zorg van uw gemeente of het Zorgkantoor. Door onze diensten ‘online’ aan te bieden, houden wij de kosten laag en kunnen wij snel en efficiënt werken.

 

Wij bieden u:

 

Professionele ondersteuning
Bij Belangenbehartiger.nl werken wij met juristen in de sociale sector. Zij kennen de wet, actuele ontwikkelingen en de praktische problemen waar u mee te maken krijgt. Dit garandeert een professionele ondersteuning. Daarnaast hebben wij een netwerk van advocaten en juristen waar wij u naar kunnen doorverwijzen, mocht uw vraag buiten het specialisme van Belangenbehartiger.nl vallen.

 

Betaalbare en glasheldere tarieven
De meeste juridisch adviseurs hanteren een tarief vanaf € 175,00 per uur, exclusief BTW en kantoorkosten. Wij niet. Onze prijs is de helft van het gangbare tarief. Wij kunnen de prijzen zo laag houden omdat wij onze diensten online aanbieden, zonder duur kantoorpand en andere overheadkosten.

 

Al onze tarieven zijn inclusief BTW en kantoorkosten. Alleen incidentele kosten – zoals de kosten van een aangetekende brief of de reiskosten naar een rechtbank – brengen wij in rekening. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

 

Géén wachttijden
Als u een rechtsbijstandsverzekering afsluit, is het gebruikelijk dat u pas na drie maanden gaan helpen met uw juridisch probleem. Wij niet, wij gaan meteen voor u aan de slag!

 

U wordt ALTIJD geaccepteerd

Bonden en rechtsbijstandsverzekeraars willen nog wel eens moeilijk doen als u regelmatig juridische bijstand nodig heeft. Wij accepteren iedereen!

 

Wij staan ALTIJD achter u
Belangenbehartiger.nl komt altijd op voor uw belangen en dat is een ander groot verschil met een rechtsbijstandsverzekering. Doorgaans helpen rechtsbijstandsverzekeraars u alleen als zíj menen dat uw zaak gewonnen kan worden. Belangenbehartiger.nl blijft zoeken naar openingen, ook als het juridisch moeilijk wordt. Wij kunnen natuurlijk geen garanties voor een goede afloop geven, maar wij doen er alles aan om uw zaak zo positief mogelijk af te sluiten.